enfinstabos

Första servicen

Kategori: Allmänt

Klev upp tidigt i morse för att åka iväg för den första servicen på Mazdan. Hela 716 mil avverkade det första året. :-)
 
Efter denna händelse så har det inte hänt mycket, läsning och OS-tittande har stått på programmet.
 
Efter sol, regn och åska så är det nu lite molnigt och 15,5 grader.
 
/Vi hörs

Söndag och måndag

Kategori: Allmänt

Under gårdagen så slog jag aldrig igång datorn, därav inget inlägg från mig.
 
Söndagen bestod av ett riktigt varmt (ca 26 grader) väder, så Anki, Sandra och jag åkte ut på Tranviken och badade. I vattnet var det 20-21 grader så det var skönt. Väl hemma så blev det en stund i tvättstugan.
 
Idag måndag så regnade det när vi vaknade. Efter att vi fikat så åkte vi på Ikea och bytte våra nya sängmadrasser till ännu nyare, vi hade nämligen svårt att sova i de andra. Bara att hoppas att de här blir bra. Efter det så hämtade vi mamma och Margith och åkte till Birsta för att strosa lite och fika där.
 
Väl hemma igen så packade jag väskan för ett träningspass och nu är jag nyäten och nöjd. :-)
 
Graderna nu är 20,0 och det är blått på himlen.
 
/Vi hörs

Lurad av vädret (Anki).

Kategori: Allmänt

Väcktes av Anki i morse: "Nu blir det Tranviken !".
 
Upp och fika, packa och fara iväg. Sol en liten stund, sedan molnigt och blåsigt...
 
 
Ja, så här tomt var det. Till slut gav hon med sig och vi åkte hem för att se lite OS istället. Det blir nog ett nytt försök i morgon.
 
Just nu regnar det och graderna är så mycket som 17,6.
 
/Vi hörs

Slappardag

Kategori: Allmänt

Dagen har bestått av film och ett restaurangbesök.
 
Anki och Sandra åkte till Birsta och då passade jag på att titta på alla tre "Nakna pistolen" - filmerna. Skön humor.
 
Eftermiddagen hade vi avsatt för ett besök på Idyllen för räk - och tacosbuffé. Gott och mättande.
 
      
 
Efter detta så åkte vi en sväng ut till Skeppshamn. Skönt att strosa runt där i finvädret.
 
      
 
Nu väntar vi bara på invigningen av OS.
 
Mysigt väder och 16,1 grader.
 
/Vi hörs
 

Ännu en fin dag

Kategori: Allmänt

Det blev en dag till med sol, bad och träning.
 
Tillbringade dagen på Tranviken tillsammans med Anki, Sandra, Nojja, Eva, Amanda, Emil, Mikaela och lilla Meja. Efter badet så blev det en timmes träning.
 
Fortsatt bra väder och 21,4 grader.
 
/Vi hörs
 

Tårta och pizza

Kategori: Allmänt

Klockradion lät i morse vilket jag inte är van numera. Skulle upp tidigt eftersom jag skulle in och göra en besiktning utav lacken och lackskyddet som gjordes när vi köpte bilen. Det blev godkänt.
 
Sedan hem och fika och läsa då det inte blev något bad idag. Det har varit varmt hela dagen, men mycket moln av och till. Mitt på dagen åkte vi till Lotta och käkade tårta och smörgåstårta eftersom hon fyllde år.
 
Efter detta så åkte jag, Anki och Sandra till mamma och Margith (som är här på besök). Vi satt och surrade ett tag innan vi bestämde oss för att gå ut och käka en pizza. Efter pizzan åter till mamma för att dricka kaffe. Surrade ett tag till innan vi åkte hem.
 
Väl hemma så gick Anki och jag på en promenad på ett par km. Nu blir det lite OS - fotboll med de svenska damerna.
 
Ute droppar det lite lätt just nu och det är 19,7 grader.
 
/Vi hörs

En varm dag

Kategori: Allmänt

Vaknade med solen i morse, fikade och packade för Tranviken. Soligt där också...ett tag iaf. Sedan drog det in moln av skiftande slag, men det var fortfarande varmt. Solen kom också tillbaka till slut. Det blev en skön dag på badet, trots allt.
 
När jag kom hem så bytte jag väska och tog träningsväskan och gick ner och tränade lite. Skönt det också. Därefter blev det mat och en kall öl på balkongen.
 
Nu glor vi på tv och bara slappar.
 
Fortsatt varmt ute med lite moln. 22,3 grader är det nu.
 
/Vi hörs

Måndag 23/7

Kategori: Allmänt

Vi har varit på kaffebesök hos Nojja och Eva idag och passade då på att besöka mamma i samma veva. Vi var med henne på apoteket och i affären, hon fick även en ny plånbok som hon ville ha.
 
På kvällskvisten har vi suttit ute med några grannar och surrat lite i värmen. Dagen har varit hyfsat varm, men det har inte varit något badväder. I morgon hoppas vi på sol och bad.
 
Nu är det små lätta moln och 18,1 grader.
 
/Vi hörs

Boktips

Kategori: Böcker,film och musik

Har precis läst färdigt boken "Skumtimmen" skriven av Johan Theorin. Det händer inte speciellt mycket, men den är ändå spännande hela tiden på något underligt sätt. Han skriver väl på ett bra sätt, helt enkelt.
 
 
En dimmig sensommardag i början av sjuttiotalet försvinner en liten pojke på norra Öland utan några som helst spår. I dagar och veckor letar familjen, polisen och frivilliga efter honom.

Mer än tjugo år senare får pojkens mor Julia ett oväntat samtal från sin far, sjökaptenen Gerlof Davidsson. Han har fått ett brev utan avsändare med posten. Brevet innehåller en liten pojkes sandal.

Julia återvänder motvilligt till barndomens ö och sin åldrige far. Först nu får hon höra talas om en mytomspunnen ölänning, Nils Kant, som en gång satte skräck i en hel bygd. Han är död och begraven sedan länge, långt innan Julias pojke försvann.

Ändå finns det de som har sett Nils Kant. Han sägs ibland vandra på det öländska alvaret i skymningen. I Skumtimmen.
 
/Vi hörs

Fler filmer

Kategori: Böcker,film och musik

Nu har det blivit några filmer igen. Först "Man on a ledge". Den var bra.
 
 
Vågar du ta nästa steg? 

Den förrymde fången Nick Cassidy står plötsligt högt upp på en avsats på en skyskrapa i New York. Kommer han att hoppa? På nolltid har Nick fångat hela stadens och alla mediers uppmärksamhet. Och medan alla tittar upp, ser ingen den utstuderade kupp som äger rum på andra sidan gatan. Hänger dessa båda händelser ihop? Kommer polispsykologen Lydia sanningen på spåren? Och har Nick i själva verket en helt annan agenda?
 
Sedan har vi tittat på "Cleanskin". Den tyckte jag var sådär...
 
 
En brittisk agent inom secret service får i uppdrag att jaga och eliminera en självmordsbombare och hans terroristcell. Samtidigt brottas självmordsbombaren med sitt samvete och reflekterar över sina val.
 
Igår kväll så blev det "Something borrowed". Småkul, men inte min genre.
 
 
När Rachel White firar sin trettionde födelsedag kan hon inte undgå känslan av att hennes liv inte blivit som hon tänkt sig. Visst har hon ett bra jobb på en prestigefull advokatbyrå på Manhattan, men hon jobbar mycket och hennes chef är en riktig tyrann. Och visst har hon sin bästa väninna, den vackra och sprudlande Darcy, men att se Darcy flörta med sin pojkvän blir bara en påminnelse om att Rachel själv som vanligt kommer att få gå hem ensam från festen.

Fast den här gången blir det inte så ... Följande morgon vaknar Rachel upp intill Dex, den gamla studentkompisen från juridikkursen - och Darcys pojkvän och blivande äkta man! Hur kunde de låta detta hända? De försöker lägga händelsen bakom sig men när bröllopet närmar sig inser Rachel att det kanske inte var något misstag trots allt. Och Darcy kanske inte är den vän Rachel alltid trott...
 
Sist blev det filmen "Contraband". Den var bra.
 
 
Efter att sedan länge ha lämnat sin brottsliga bana bakom sig tvingas Chris tillbaka till det han kan bäst - smuggling. Men när det hela går över styr måste Chris ta till alla sina gamla knep för att kartlägga ett förrädiskt kriminellt nätverk av brutala knarkbaroner, korrupta poliser och skoningslösa torpeder.
 
/Vi hörs

Thaifestival

Kategori: Allmänt

Vi har varit på Norra berget och Thaifestivalen idag. Jag tyckte väl inte att det var något speciellt, men kul ändå att något anordnas. Vädret var blandat sol och moln och blåsigt.
 
      
 
   
 
Efter det så åkte vi till Birsta och tittade lite på sängar. Därefter hem för kaffe, läsa lite och nu följa Giffarna på tv´n.
 
Får väl se om det blir någon film ikväll eller vad vi kommer att göra...
 
Vädret är som tidigare idag och det är 18,6 grader.
 
/Vi hörs

Det blev en film

Kategori: Böcker,film och musik

Egentligen så har jag fler filmer att lägga in här, men det orkar jag inte. Alldeles nyss så såg vi filmen Secret window och den var hyfsad, men inte mer.
 
 
Oscarsnominerade Johnny Depp (Bästa manliga skådespelare 2003, Pirates of the Caribbean) bjuder på ett fantastiskt skådespeleri i denna oförutsägbara actionthriller där förstklassiga skådespelare som t.ex. John Turturro, Maria Bello, Oscarsvinnaren Timothy Hutton (Bästa manliga biroll 1981 - "En familj som andra") och Charles S. Dutton medverkar. Efter en olycklig skilsmässa från sin fru (Bello), uppsöks den berömde deckarförfattaren Mort Rainey (Depp) vid sin avlägsna sjötomt av en hotfull främling som kallar sig John Shooter (Turturro). Den hotfulle Shooter hävdar att Rainey har plagierat en av hans historier och kräver rättvisa. När Shooters krav blir till hot och senare mord vänder sig Rainey till en privatdetektiv (Dutton) för att få hjälp. Men i takt med att de våldsamma hoten blir verklighet, upptäcker Rainey att han inte kan lita på någon i sin omgivning. Secret Window är en chockerande psykologisk thriller från manusförfattaren till Panic Room, David Koepp.
 
/Vi hörs

Sol, bad och träning !

Kategori: Allmänt

Precis som rubriken säger så är det vad som gjorts idag.
 
Vi var på Tranviken och det var säkert 22 grader, dock inte i vattnet. Där var det kanske 15-16 grader. Vi var ett relativt stort gäng där: Jag, Anki, Sandra, Patrik, My, Nojja, Eva, Sabina och Amanda med kompis.
 
Efter badet så blev det en timmes träning på gymmet. En ganska skön dag får man väl säga.
 
Nu är det fortsatt fint väder och 14,8 grader. 
 
/Vi hörs

Tranviken

Kategori: Allmänt

Idag kom då dagen när vi kunde sola och bada. Visserligen kallt i vattnet, men ändå...
 
Efter att ha varit på Tranviken nästan hela dagen så åkte jag till mamma och handlade och betalade några räkningar åt henne. Till veckan kommer Margith och hälsar på hos henne. Skönt, tycker jag.
 
Tankat och tvättat bilen har jag också gjort. Meningen var att jag skulle träna nu, men jag är alldeles för trött för det.
Morgondagen består förhoppningsvis av bad och senare träning.
 
Nu är det soligt och 21,5 grader.
 
/Vi hörs

Första semesterveckan

Kategori: Allmänt

De senaste åren har vi åkt med Cinderella första dagarna på semestern, men i år så tog vi och åkte med Serenade istället. Under hela resan var det ett väldigt varierande väder och det började redan vid bussresan hemifrån.
 
Taget från bussresan in till stan och senare på väg mot S-holm.
 
    
 
Från soldäck.
 
   
 
Inifrån båten.
 
   
 
Utsikten inifrån båten som visar bilder på hur det kan se ut vädermässigt på den ena och den andra sidan av båten och även solnedgång m.m.
 
         
 
Slutligen ett par bilder från Helsingfors.
 
   
 
Det var en lugn och skön resa.
 
Vädret här just nu är soligt och 20,1 grader.
 
/Vi hörs

15/7

Kategori: Allmänt

Vaknade tidigt i morse och klev upp vid 04:40 ungefär. Roligare kan man ha.
 
Gick på promenad när Anki vaknade och solen sken...inte !
 
 
Åt frukost och efter en stund åkte vi ner till träningslokalen och körde ett pass. Nu blir det träning igen tidigast torsdag eftersom vi åker till Finland i morgon. Får hoppas på lite finväder då iaf.
 
Nu håller vi på att packa det vi ska ha med oss på resan och så mycket mer händer inte idag.
 
Nu är det hyfsat väder och 17,5 grader.
 
/Vi hörs

En lördag

Kategori: Allmänt

Dagen har bestått av träning, giffarna och filmtittning.
 
Vädret har varit lite blandat, men inget regn.
 
Nu är det lite moln och 14,5 grader.
 
/Vi hörs

Nu är det semester !

Kategori: Allmänt

Ja, då blev det semester till slut, även om det inte känns sådär jättelockande för tillfället. Beroende på vädret, då. 
 
Idag har jag varit till mamma och dammsugit och handlat. Nu blir nästa besök tidigast nästa torsdag eftersom vi åker med Finlandsbåten på måndag.
 
Det har varit blandat väder idag, både sol och regn. Kvällen kommer nog att bestå av lite filmtittning, tror jag.
 
Just nu är det faktiskt soligt och 18,8 grader. 
 
/Vi hörs

Vädret idag, då ?

Kategori: Allmänt

Det blir nog sommarens snackis detta. Om vädret, alltså. Här kommer en överraskning...
 
...det REGNAR !
 
Regn och 15,6 grader.
 
/Vi hörs

Prime Time

Kategori: Böcker,film och musik

Ja, det blev kvällens film. Den var också helt okej.
 
 
Det är midsommarafton och tio personer befinner sig på ett ensligt slott för en tv-inspelning. Morgonen därpå är programledaren ihjälskjuten. Kvällspressens Annika Bengtzon får i uppdrag att bevaka mordet, men hon får snart veta att hennes bästa vän Anne Snapphane är en av de tio misstänkta. När polisen släpper alla en efter en - alla utom Anne - blir det personligt för Bengtzon som gör allt för att rentvå sin vän.
 
/Vi hörs

Nya saker.

Kategori: Allmänt

Jag har varit och hämtat ut det nya passet idag och passade även på att hämta ut det nya körkortet. Tog ut lite euro i samma veva eftersom vi ska till Finland på måndag.
 
Annars är det som vanligt - det regnar och vi har varit och tränat. Nu blir det en film innan jobbet.
 
Grått och 16,1 grader.
 
/Vi hörs

Regn = film

Kategori: Böcker,film och musik

Blev filmen "Studio sex" idag. Inget mästerverk, men ändå bra. Jag gillar den här sortens filmer.
 
 
En ung kvinna hittas sexmördad på en kyrkogård. En minister misstänks för brottet. Om ett par veckor är det riksdagsval och drevet går. Annika Bengtzon dras in i en cirkel av porrklubbar, storpolitik och massmediala övergrepp.
 
/Vi hörs

Regn och åter regn...

Kategori: Allmänt

Hur många dagar ska det regna, egentligen ? Det är så tråkigt...
 
Varit iväg till mamma idag igen. Handlat lite och tagit hem lite tvätt. Hoppas att hemtjänsten hör av sig inom en snar framtid. Pratade även med Margith idag.
 
Sett på film och väntar mer eller mindre bara på att gå ner på jobbet och närma mig semestern, även om vädret gör sitt för att inte locka med ledighet.
 
Nu är det grått och regnigt. Graderna visar 14,6.
 
/Vi hörs

Hemtjänst m.m

Kategori: Allmänt

Idag så har jag mailat hemtjänsten i Timrå för att få till ett möte angående mamma och se till att hon får lite hjälp hemma. Hon känner själv att hon behöver det nu och det känns bra för mig också.
 
För egen del så tog jag en joggingtur på 4 km och sprang den på 24 minuter. Det var riktigt varmt, men solen saknas ändå...Hoppas den kommer snart även om det inte ser ut så på prognoserna.
 
Nu är det molnigt och 18,1 grader.
 
/Vi hörs

En onödig film

Kategori: Böcker,film och musik

"The Stig - Helmer story".
 
Jag förstår alla som vill se den iom att "man sett de andra filmerna med S-H". Jag hade samma åsikt, men efter att ha sett den så ställer jag mig frågan vad som var meningen med denna film ? Min åsikt är att den fyllde ingen funktion alls utom att eventuellt fylla på Lasse Åbergs plånbok. Tyvärr...
 
 
Efter sällskaps-, skid-, segel-, golf- och hälsoresor är Stig-Helmer nu tillbaka i The Stig-Helmer Story, en nostalgisk tidsresa till ungdomsåren. Stig-Helmer berättar för Ole om sin uppväxt på 1950-talet, om sitt maniska tågintresse, om kvällarna på Nalen, om sin korta banjokarriär, om plågoanden Biffen och om sitt bitterljuva möte med sin första stora kärlek, frälsningssoldaten Annika.
 
/Vi hörs

Fem nätter kvar...

Kategori: Allmänt

...till semester !
 
Men sanningen att säga så har man inte missat så mycket av den sk sommaren ännu. Trist, den är ju så kort ändå.
 
Sov länge idag, sedan ett träninspass och nu slöar jag bara innan jobbet inatt. Regn och mulet gör inte så att man sprudlar av glädje direkt...
 
Nej, nu biter man ihop bara och hoppas på att sommaren kommer på allvar om en vecka.
 
Grått och 18,1 grader är det nu.
 
/Vi hörs

Några filmer...

Kategori: Böcker,film och musik

Vädret har varit lite sådär, så det har blivit tre filmer de senaste dagarna. Först blev det "En gång i Phuket".
 

 
Karriärcoachen Sven har tröttnat på att hjälpa alla andra att byta liv. Han säger upp sig och reser till Thailand för att förverkliga sin dröm som författare. På stranden möter han Gitte, en fri yogautövande norska sugen på ny äventyr i Burmas outforskade djungler och så dyker Anja upp, en seriös svensk bokförlagsdirektör som tagit paus från pojkvännen. Kärleken trasslar till den för Sven och skrivkrampen vägrar släppa taget. Vad vill han egentligen göra med sitt liv och med vem?
 

Den var okej, men jag hade kanske väntat mig lite mer skratt.
 
 
Paige och Leo är ett ungt förälskat konstnärspar som bor i Chicago. En nattlig bilolycka slår i ett ögonblick sönder deras lycka. Leo klarar sig oskadd men Paige hamnar i koma. När hon äntligen vaknar har hon inget minne av deras tid tillsammans. Hon minns dock de tidigare åren som juridikstuderande och tror att hon fortfarande är förlovad med den charmige affärsmannen Jeremy, som ännu har ett gott öga till henne. Allt eftersom tiden går inser Leo att Paiges minne inte kommer att förbättras. Fast besluten att inte förlora henne för evigt beslutar han sig för att göra allt som står i hans makt att vinna hennes hjärta. Igen.
 
Baserad på en verklig händelse och då blir den både tragisk och hemsk...men bra.
 
 
Efter att ha förlorat sin fru i en bilolycka har Krister hamnat på sönderfallets brant med en upprorisk tonårsdotter och ett gråtande spädbarn. Skuldkänslor av ett tidigare dubbelliv har gett upphov till ett tillstånd som får honom att vakna om nätterna utan att kunna röra sig. Omsluten av mörkrets famn misstänker han att någon är med honom i rummet – ett förföriskt men farligt väsen som vill honom illa.
 
Dålig. Kalkon.
 
/Vi hörs

Live - fotboll

Kategori: Allmänt

Dagens begivenhet blev matchen mellan GIF - ÅFF och den slutade 3-3. Onödigt poängtapp av Giffarna, tyvärr.
 
Det har varit bra väder idag (även om solen inte varit framme så mycket), men givetvis började det regna precis när matchen började. Slutade efter ca 20 minuter, tror jag.
 
Ja, det är väl vad vi gjort idag, nu blir det kanske en film.
 
Något molnigt, men fortfarande varmt...18,0 grader.
 
/Vi hörs

Sommarvärme !

Kategori: Allmänt

Äntligen en riktigt fin och varm sommardag !
 
Dagen har bestått av biltvätt, besök hos mamma och lite handling åt henne och sedan hem och äta lite grillat.
 
 
Nu blir det kaffe och kanske någon film. Skönt med helg !
 
 Härligt väder och 23,4 grader är det nu.
 
/Vi hörs

Gatufest och träning

Kategori: Allmänt

Under natten som gick var det 8,5 grader som kallast. Datumet är alltså den 5/7 !
 
Vi var in på gatufesten igårkväll med Nojja, Eva, Patrik och My. Vi tänkte ta oss en matbit och fick gå runt hela stan innan vi till slut hamnade på Dragon House. Vi käkade en buffé där och det var helt okej. Det var mycket folk på stan och det blev ganska kyligt mot kvällskanten.
 
Dagen som gått (eller fortfarande håller på) har dock varit riktigt fin och varm. Otroligt skönt.
 
Idag så har vi tagit en promenad på 2,7 km och dessutom varit nere i träningslokalen i 1,5 timme. 
 
Nu ser vi på Ernst och så blir det eventuellt en film innan jag går till jobbet.
 
Vädret är fortfarande soligt och fint och graderna är 18,4. Kanon !
 
/Vi hörs

Gatufesten -12

Kategori: Allmänt

Idag blir det ett besök på gatufesten, trist bara att jag måste hem för att jobba.
 
Annars händer det inget...väntar på semester nu.
 
Molnigt ute, men ganska varmt. 21,7 grader.
 
/Vi hörs

En hyfsad dag

Kategori: Allmänt

Dagen har bestått av: Ta kort för förnyande av körkort, ett besök hos mamma, träning och tv-tittning på Allsång + Morden i Midsomer.
 
Strax beger jag mig mot jobbet.
 
Vädret har varit bra idag och just nu är det 14,6 grader.
 
/Vi hörs

Varma, sköna sommarnätter !

Kategori: Allmänt

Okej, jag var ironisk när jag skrev rubriken.
 
Men det är väl nu man ska kunna sitta ute på kvällar och nätter med goda vänner, ta sig ett nattligt bad eller bara sitta på balkongen och må bra ? Vädret har inte direkt bjudit in till detta, då det på nätterna är mellan 8-12 grader ! Vi är faktiskt inne i juli nu...
 
I morse när jag gick hem var det soligt och fint, vid 13 - tiden drog det in ett riktigt oväder som dock inte varade allför länge. Nu är det blandat sol och moln.
 
Tanken idag var att jag skulle springa, men jag vaknade av att jag fick kramp i vaden och det vill inte riktigt släppa så jag får vänta till i morgon och går då ner till träningslokalen istället. Nu tror jag att jag ska äta och börja på en ny bok, sedan blir det lite tv-tittning innan jobbet inatt.
 
Sol, moln och 23,4 grader.
 
/Vi hörs

Sovmorgon !

Kategori: Allmänt

Sov länge idag och det passar ju bra med tanke på att ännu en nattvecka tar sin början. Ikväll så kanske jobbet får vänta ett par timmar eftersom EM - finalen i fotboll tar sin början samtidigt som jobbet.
 
Vad har jag gjort idag då ? Jag har tagit en promenad på ca 2,2 km (mer exakt kan jag inte vara då GPS:en valde att visa en annorlunda väg än den jag gått), jag har läst färdigt boken "Jag kommer sen..." och nu blir det lite friidrotts - EM på tv´n.
 
Sedan när Anki kommer hem så blir det tacos och då ska Patrik med sällskap dyka upp också.
 
Återstår fotbollen och jobb därefter. Två veckor kvar till semester !
 
Vädret är lite varierande med sol och moln, ganska blåsigt också. Dock väldigt varmt...24,9 grader.
 
/Vi hörs
 

En film och en bok

Kategori: Böcker,film och musik

Lördagskvällen avslutades med en film och det blev Transit.
 
 
Nate och Robyn har tagit med sig barnen på en bilsemester genom USA. När de stannar på en rastplats så passar fyra bankrånare på, när ingen ser, att gömma bytet i deras bil. Ovetandes om det gömda bytet så har helyllefamiljen dragit på sig ett gäng känslokalla bankrånare som gör allt för att få tillbaka sitt byte.
 
Action från början till slut. Den var bra !
 
Idag så har jag läst färdigt boken "Jag kommer sen..."
 

 
Natten till den 30 oktober 1998 förändrades för alltid Göteborg och diskoteksbranden blev ett allmänt begrepp. Det var även natten då Anne-Britt Söderberg förlorade sin dotter Johanna och påbörjade den mödosamma vägen tillbaka till ett gott liv. 

Jag kommer sen är en dokumentärroman som tar sin utgångspunkt i Anne-Britts liv och man får följa henne förbi Johannas skrynkliga fötter på bårhuset, genom de mörka nätterna med tårar, kamp och förtvivlan men också fram till förlåtelse och nytt mod. Till en helt ny inriktning i livet.

Boken är även en djupdykning i historien kring en av Sveriges värsta katastrofer i modern tid. Den baseras på två års research och intervjuer med överlevande ungdomar, brandmän, chefsåklagare, kommunens stödpersonal, advokaten Thomas Bodström med flera. Jag kommer sen är en stark berättelse skildrad med mycket värme och hopp och är den första dokumentärromanen om diskoteksbranden.
 

Hemsk och tragisk, men ändå intressant.
 
/Vi hörs