enfinstabos

Några filmer...

Kategori: Böcker,film och musik

Vädret har varit lite sådär, så det har blivit tre filmer de senaste dagarna. Först blev det "En gång i Phuket".
 

 
Karriärcoachen Sven har tröttnat på att hjälpa alla andra att byta liv. Han säger upp sig och reser till Thailand för att förverkliga sin dröm som författare. På stranden möter han Gitte, en fri yogautövande norska sugen på ny äventyr i Burmas outforskade djungler och så dyker Anja upp, en seriös svensk bokförlagsdirektör som tagit paus från pojkvännen. Kärleken trasslar till den för Sven och skrivkrampen vägrar släppa taget. Vad vill han egentligen göra med sitt liv och med vem?
 

Den var okej, men jag hade kanske väntat mig lite mer skratt.
 
 
Paige och Leo är ett ungt förälskat konstnärspar som bor i Chicago. En nattlig bilolycka slår i ett ögonblick sönder deras lycka. Leo klarar sig oskadd men Paige hamnar i koma. När hon äntligen vaknar har hon inget minne av deras tid tillsammans. Hon minns dock de tidigare åren som juridikstuderande och tror att hon fortfarande är förlovad med den charmige affärsmannen Jeremy, som ännu har ett gott öga till henne. Allt eftersom tiden går inser Leo att Paiges minne inte kommer att förbättras. Fast besluten att inte förlora henne för evigt beslutar han sig för att göra allt som står i hans makt att vinna hennes hjärta. Igen.
 
Baserad på en verklig händelse och då blir den både tragisk och hemsk...men bra.
 
 
Efter att ha förlorat sin fru i en bilolycka har Krister hamnat på sönderfallets brant med en upprorisk tonårsdotter och ett gråtande spädbarn. Skuldkänslor av ett tidigare dubbelliv har gett upphov till ett tillstånd som får honom att vakna om nätterna utan att kunna röra sig. Omsluten av mörkrets famn misstänker han att någon är med honom i rummet – ett förföriskt men farligt väsen som vill honom illa.
 
Dålig. Kalkon.
 
/Vi hörs

Kommentarer


Kommentera inlägget här: