enfinstabos

Pajräts...

Kategori: Böcker,film och musik

Ikväll så har vi sett den tredje filmen om Kapten Jack Sparrow, dvs Pirates of the Carribean. Tre bra filmer och en lysande Johnny Depp. Tyvärr så tycker jag att filmerna är något för långa.

                               

För den buffliga men ändå charmiga kaptenen Jack Sparrow är Karibiens kristallklara vatten som en enda stor lekplats full av äventyr och mysterier. Jacks idylliska liv kapsejsar den dag då den girige Kapten Barbossa stjäl hans ögonsten, skeppet The Black Pearl. Barbossa attackerar sedan staden Port Royal och kidnappar guvernörens vackra dotter Elizabeth Swann.

Elizabeths barndomsvän Will Turner beslutar sig för att tillsammans med Jack beslagta den brittiska flottans snabbaste skepp HMS Interceptor i ett vågat försök att rädda henne och samtidigt återta The Black Pearl. 

                             

Kliv ombord och häng med på nya fantastiska äventyr i piraternas vilda värld!

Den charmige piratkaptenen Jack Sparrow (Johnny Depp) är tillbaka i ett storslaget filmäventyr fyllt av nonstop action, djävulsk pirathumor, havsmonster och kuslig svart magi. Den här gången har Jack en blodskuld att betala till den legendariske Davy Jones, de sju havens spöklike härskare - men den alltid lika sluge Jack tänker inte ge sig utan strid. Under resans gång kastas den stilige Will Turner (Orlando Bloom) och den vackra Elizabeth Swann (Keira Knightley) in i en strömvirvel av missöden tillsammans med Jack i jakten på den mytomspunna död mans kista, som är det enda som kan rädda honom från evig förbannelse!

                             

Kapten Jack Sparrow sitter fången i piraternas dödsrike, och är den siste av de nio piratlorderna vid The Brethren Court som måste samlas för att utkämpa ett sista slag om piraternas frihet. Men först måste han hittas och räddas.

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: